English
Lekker Wandelen in de vakantie? lees meer...
Boule d'Amont wandel en wielerherberg met natuurhuisjes in de Franse Pyreneeen
Chambres d'Hôtes 'Le Troubadour'
Vakantieplannen? Kom eens naar onze gezellige en gerestaureerde herberg! Geniet van natuur en cultuur in het hart van de Pyreneeën-Roussillon! In het voor- en najaar is er speciaal accommodatie voor wieler- en wandelgroepen.
Het bergdorpje Boule d'Amont ligt in een prachtige, rustige omgeving in de Pyreneeën op 35 km. van Perpignan en de zonnige Middellandse-Zee. U kunt hier fantastisch
wandelen, fietsen (met gebruik van onze eigen wielerroutes), mountainbiken... of gewoon luieren bij ons zwembad.

Oude dorpsherberg met tuinen en zwembad
Midden in het autoluwe dorpje vindt u 'Le Troubadour', gelegen aan het dorpspleintje. Wij hebben 4
tweepersoons kamers en een woonkamer met openhaard en bar. Verder twee badkamers met douche, toilet en wastafel. Er is breedband WiFi beschikbaar. Vegetarisch eten is mogelijk bij ons; we hebben onze eigen biologische moestuin.
Op ongeveer 50 meter van het huis ligt de tuin, voorzien van een zwembad, en met een prachtig uitzicht over het dal van de Boules en de bergen rondom. De tuin geeft ook veel privacy.

beklimming van Mont CanigouDe Pyreneeën-Roussillon... zo veel te doen!
De Pyreneeën-Roussillon is een van de mooiste streken van Zuid-Frankrijk. Het gebied kenmerkt zich door een veelheid aan landschappen en grote afwisseling. De canyons van de Gorges de Galamus en Gorges de la Carança zijn prachtige wandel-en sportgebieden (bergwandelen, abseilen, canyoning).
De kalksteenformaties bij Belesta zijn ook zeker een bezoek waard, evenals de Katharenkastelen, zoals Chateau de Peyrepertruse. Een wandeling door de smalste canyon ter wereld, Gorges de la Fou, met zijn prachtige flora en fauna is een aanrader.

Tastbaar verleden
Maar ook als u van schilderachtige plaatsjes houdt, komt u aan uw trekken. Wat dacht u van Collioure, een gezellige vissersplaats aan de Middellandse Zee? Of van Castelnou, gelegen aan de voet van een middeleeuws kasteel? De Prieuré de Serrabonne, een klooster op een berg vlakbij ons dorp, met zijn mooi bewerkte roze marmeren zuilen is absoluut een ‘must’.
Verder kunt u denken aan buitensportactiviteiten, beklimmen van de Canigou, of zwemmen en zonnen aan het strand (op 35 km. afstand). U kunt bij ons terecht voor nadere info.


Reserveren!


'Le Troubadour'
2, Placa Sant Sadurni, 66130 Boule d'Amont, Pyrenees-Orientales, France
email:info@letroubadour.info

tel. NL: + 31 (0)20 6165806
GPS
: 42.57950, 2.61362

©2022 'Le Troubadour'